Starta webshop

Starta webshop - Gratis i 14 dagar

Det är 100% gratis att starta webshop hos oss i 14 dagar. Du du behöver heller inte inte uppge någon kortinformation eller säga upp något. Butiken stängs automatiskt efter 14 dagar om du inte väljer att fortsätta.
Det är fritt fram att testa alla funktioner i vår webshop och är det något du undrar över eller önskar få visning är det bara till att höra av dig

Ok? Då kör vi, fyll i informationen nedan så är du igång på nolltid.

Gick från 8 MSEK till 22 MSEK

Nordisk Textil säljer gardiner, tyger och sytillbehör på nätet och är ett rent e-handelsbolag. Besök Nordisktextil.se

Nordisk Textil valde mellan flera olika plattformar innan dom bestämde sig för nyehandel.

Se filmen och förstå varför Nordisk Textil tyckte nyehandel var det bästa alternativet.

Vi får ofta frågan om det är svårt att

Starta webshop

Nej, inte alls. Att starta webshop är precis lika enkelt som att du klickar runt på denna sidan. Förutsatt att du redan vet vad du ska sälja och till vilken målgrupp är de faktiskt relativt enkelt.

Precis som med mycket annat, så är det viktigt att omge sig med rätt människor eller företag när man ska dra igång. Nyehandel har jobbat med 100-tals kunder som skulle starta webshop. Flera av dom är idag större e-handlare, så som Verktygsproffsen, Toolab, Nordisk Textil med flera. Vi tipsar gärna och hjälper dig längs vägen, med vår långa erfarenhet och ditt engagemang kan vi tillsammans undvika många "bulor" på vägen och du kan snabbare bygga din webshop.

Vi har även tagit fram enkel guide på vad du ska tänka på när du ska starta webbutik eller starta webshop

E-handel och driva webshop är superkul, se till att hitta din nisch eller dom produkter du brinner för så kommer också trivas med din webshop.

Har du frågor eller funderinar? Tvecka inte, kontakta oss så berättar vi mer.

Kontakta oss