Diamant

Våra partners

Tillsammans är man starkast.

Integrationer är avgörande för att du som e-handlare ska kunna optimera din verksamhet. Vi erbjuder ett flertal färdiga integrationer till marknadsledande aktörer, och vi strävar ständigt efter att hitta nya partners som kompletterar din e-handelsverksamhet.

AffärssystemBetalsättFraktsättMarknadsföringNyhetsbrevÖvrigt
Klarna

Klarna

Klarna erbjuder direktbetalning, olika former av “prova först och betala senare”-tjänster samt avbetalningar. Allt i en smidig köpupplevelse som låter kunder betala när och hur de själva föredrar, med endast ett klick.

Klarna
Postnord

Postnord

PostNord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark.

Postnord
DHL

DHL

DHL är marknadsledande inom logistikbranschen och är "logistikbolaget för hela världen". DHL erbjuder expertis inom internationell express-, flyg- och sjöfrakt, väg- och tågtransport, kontraktslogistik samt internationella brevtjänster.

DHL
Fortnox

Fortnox

Med Fortnox blir företagslivet smidigare. Smarta funktioner hjälper dig med allt från bokföring och fakturering till att hitta kunder och fatta rätt beslut. Börja smått och väx med behoven. Det är så vi formar framgångsrika företag – tillsammans.

Fortnox
Specter

Specter

Affärssystemet för framgångsrik handel. Specter hjälper e-handlare, varumärken och retailers att effektivisera och automatisera sina affärsflöden inom försäljning, inköp, lager, logistik och ekonomi.

Specter
PriceRunner

PriceRunner

PriceRunners uppdrag är att hjälpa konsumenter att hitta bättre produkter och bättre erbjudanden på varor. Varje månad hjälper vi hundratusentals konsumenter att dels hitta bättre och billigare produkter och dels spara pengar genom att jämföra priser på en viss produkt.

PriceRunner
Swish

Swish

Med swish kan kunderna betala snabbt och smidigt direkt i kassan.

Swish
Nets

Nets

På Nets specialiserar vi oss på att driva digitala betalningar. Vi kopplar samman banker, handlare och konsumenter via ett internationellt nätverk som möjliggör digitala betalningar.

Nets
Rule

Rule

Rule är en svensk plattform för digital kommunikation. Med Rule kan du segmentera, automatisera och personalisera dina e-mail- och sms-utskick. Vare sig det är övergivna varukorgar, winback-utskick, nyhetsbrev eller kampanj-sms, så är Rule en enkel och effektiv plattform för digital kommunikation.

Rule
Klaviyo

Klaviyo

Klaviyo är ett globalt teknikföretag som tillhandahåller en plattform för marknadsföring-automatisering, som främst används för e-postmarknadsföring och SMS-marknadsföring.

Klaviyo
Mailchimp

Mailchimp

Mailchimp är ett webbaserat verktyg som hjälper framförallt mindre företag att skapa, rikta, skicka och automatisera och analysera exempelvis e-post och nyhetsbrev.

Mailchimp
Hello Retail

Hello Retail

Hello Retail använder sin AI-mjukvara, som är baserad på beteendeigenkänning, för att säkerställa en skräddarsydd upplevelse för varje besökare i din e-handelsplattform. Genom att erbjuda rekommenderade produkter och intelligent sökfunktion hjälper Hello Retail sina partners att omvandla besökare till kunder dagligen.

Hello Retail
Get A Newsletter

Get A Newsletter

Med Get a Newsletter kan du snabbt och enkelt skapa snygga nyhetsbrev och lönsamma kampanjer som hjälper dig att effektivare nå ut till dina kunder och öka tillväxten i ditt företag.

Get A Newsletter
Svea

Svea

Svea erbjuder betallösningar för webb, app och butik. Vi hjälper handlare med finansiering och de betalsätt dina kunder föredrar – i alla säljkanaler och anpassat till marknader över hela Norden.

Svea
Ledyer

Ledyer

Ledyers lösningar är byggda med köpupplevelsen i centrum, oavsett om du säljer direkt till slutkund eller om du är återförsäljare. De möter kundernas förväntningar om personligt bemötande och snabba, enkla betalningar.

Ledyer
PayPal

PayPal

PayPal är en globalt ledande betalningstjänst och ett tryggare och snabbare sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan man betala och överföra pengar utan att behöva avslöja sina betalningsuppgifter och dessutom flexibelt välja hur man vill betala.

PayPal
Payson

Payson

Payson fungerar utmärkt för det nystartade företaget likväl som den väletablerade aktören på nätet. Konsumenter som handlar på nätet hos en e-butik som använder Payson Checkout kan välja det betalsätt som passar allra bäst, oavsett om de vill betala direkt, senare eller lite åt gången.

Payson
Qvickly

Qvickly

Qvickly erbjuder en checkout, fakturaköp, fakturaservice och inkasso. De senaste 20 åren har tekniken och förutsättningarna förändrats men vår mission är fortfarande lika aktuell – genom teknik skapar vi skalbara lösningar för företag att få betalt på sitt sätt.

Qvickly
Stripe

Stripe

Stripe tillhandahåller alla verktyg du behöver för att ta emot betalningar online och i fysisk miljö från kunder runt om i världen. Vår plattform maximerar dessutom konvertering och minskar bedrägerierna med hjälp av maskininlärning.

Stripe
Pyramid Business Stuido

Pyramid Business Stuido

Pyramid är ett komplett affärssystem som innehåller allt från redovisning och logistik till CRM och e-handel, utvecklat för att passa många olika branschers behov och önskemål.

Pyramid Business Stuido
Visma spcs

Visma spcs

Visma Spcs affärssystem låter dig ta över kontrollpanelen och effektivisera jobbet. Ett smart affärssystem där du bestämmer spelplanen och sätter reglerna. Sen sköts det mesta av jobbet automatiskt, så att du får mer tid över till att fokusera på det som är din företags passion.

Visma spcs
Zettle by PayPal

Zettle by PayPal

Zettle by PayPal är ett företag inom mobilbetalningar. Genom sin app och kortläsare möjliggör de för individer och småföretagare att ta emot kortbetalningar via iOS och Android-enheter på sina smartphones eller surfplattor.

Zettle by PayPal
ID Kollen

ID Kollen

IDkollen är en ledande leverantör av digitala identifieringstjänster som säkerställer enkel och säker kundidentifiering med stöd för nordiska e-legitimationer såsom BankID.

ID Kollen
RealReviews by Lipscore

RealReviews by Lipscore

Lipscore är ett effektivt verktyg för att samla in kundfeedback om både produkter och shoppingupplevelser, online och i butik.

RealReviews by Lipscore
Budbee

Budbee

Budbee, ett svenskt tech-bolag grundat 2016, strävar efter att förenkla e-handelsupplevelsen. Med avancerade självlärande system och skräddarsydda algoritmer når Budbee över 40 miljoner människor i Sverige, Finland, Danmark, Nederländerna och Belgien genom ett omfattande nätverk av paketskåp och hemleveranser.

Budbee
Prisjakt

Prisjakt

För att göra bra köp behöver du ha ordentlig fakta på bordet. Vi är en av världens absolut bästa pris- och produktjämförelsetjänster med ett enda mål – att vägleda konsumenter till smartare köpbeslut.

Prisjakt
DB Schenker

DB Schenker

Vårt stora europeiska landnätverk gör din verksamhet snabb, flexibel och konkurrenskraftig. Oavsett om dina transporter sker på väg, järnväg eller en kombination av båda, så får du effektiva och pålitliga transporter. Både för enstaka sändingar eller hela försörjningskedjan.

DB Schenker
UPS

UPS

UPS finns över hela världen och är en ledare inom transport och logistik som erbjuder både stora och små kunder innovativa lösningar.

UPS
DSV

DSV

Vi vill vara en ledande global leverantör som uppfyller kundernas behov av transport- och logistiktjänster, med fokus på omfattande tillväxt, samt att vara bland de mest lönsamma i vår bransch.

DSV
Bring

Bring

Vi vill vara det självklara valet för dig som handlar på nätet. Därför levererar vi precis som du vill ha det – direkt till din dörr, även om du inte är hemma, till ett paketombud eller i en av våra paketboxar. Vi förstår vikten av en sömlös och pålitlig leveransupplevelse och strävar efter att göra varje leverans enkel, snabb och smidig.

Bring
Diamant

Vanliga frågor och svar

Titta bland våra vanliga frågor, hittar du inte svaret här så är du varmt välkommen att kontakta oss.

Kontakta oss
Kan jag sälja under provperioden
Ja, du får en kostnadsfri webshop under 14 dagar som du kan använda fullt ut. Helt utan förpliktelser!
Finns det någon bindningstid?
Kan jag få hjälp med en skräddarsydd design?
Kan jag integrera mot mitt affärssystem?
Kan jag sälja till andra länder än Sverige?